Olet tässä: Tanssikurssit / Jatko 1 -ryhmä
 

Paritanssin Jatkoryhmä

Jatkoryhmään voit tulla, kun sinulla on perustiedot (rytmiikka ja perusaskel) valssista, tangosta, quickstepistä, sambasta, cha-chasta ja jivestä. Jatkoryhmässä tanssikuvioita tulee lisää ja lisäksi tanssitaan foxtrotia ja rumbaa.

Jatkoryhmään voit osallistua oli tavoitteenasi kilpaileminen tai ei. Tanssitpa sitten harrastusmielessä tai tavoitteenasi kilpalattiat, suosittelemme täydentämään ryhmätunteja vapaaharjoituksilla. Jatkoryhmän tunneilla edetään, ja jotta kehityskaari pysyy nousujohteisena, on hyvä muistella edellisen kerran oppeja tuntien välissä, jotta koko ryhmä saa mahdollisuuden oppia uutta myös seuraavalla kerralla.

Jatkoryhmässä opetellaan kilpatansseista kahdeksaa:

- valssi
- tango
- foxtrot
- quickstep
- samba
- cha-cha
- rumba
- jive.

Valmentajakaarti on isompi, joten tunneilla tanssin opiskeluun otetaan erilaisia näkökantoja. Valmentajina vakiotansseissa Pentti Pajunen & MarjutFranssil ja latinalaistansseissa Mika Seppänen & Satu Pihlajaniemi.

Jatkoryhmän tunnit järjestetään torstaisin klo 19.30–21.00 Merimelojien majalla.

Kurssille osallistuvat maksavat jäsenmaksun, joka on  110,-/95,- per kausi. Alennettu hinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Kausi on kevätkaudella tammikuu - huhtikuu ja syyskaudella syyskuu - joulukuu. Ryhmätunnin kesto on 1,5h/ryhmä. Yhdellä jäsenmaksulla voi osallistua kaikkiin ryhmiin (alkeiskurssi, jatkokurssi, kilparyhmä ja vapaaharjoitukset). Erikseen pidettävät tiiviskurssit hinnoitellaan erikseen.

Ryhmät aloittavat kevätkaudella tammikuussa loppiaisen jälkeen ja syyskaudella syyskuussa. Tarkempia tietoja etusivullamme. Jos olet käynyt meillä edellisellä kaudella, saat automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumislinkin. Muuten löydät linkin etusivulta. 

 

Tuntijaot kevätkausi 2017:

12.1. Lat
19.1. Lat 
26.1. Vak
2.2. Lat 
9.2. Lat
16.2. Vak
23.2. Vak
2.3. Vak 
9.3. Lat
16.3. Lat
23.3. Vak 
30.3. Vak
6.4. Lat
20.4. Vak 
27.4. Vak