Olet tässä: Tanssikurssit / Jatko 2 -ryhmä
 

Paritanssin tekniikkaryhmä (kilparyhmä)

Tekniikkaryhmä on pääasiassa tarkoitettu kilpaileville tai kilpailuihin aikoville pareille, mutta muutkin innokkaat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tunneilla käydään läpi valssia, tangoa, foxtrotia, quickstepiä, sambaa, cha-chata, rumbaa, jiveä sekä satunnaisesti wienin valssia ja paso doblea. Tunneilla ei keskitytä niinkään koreografioihin vaan pikemminkin tanssin ilmentämiseen ja luonnolliseen liikkumiseen. Lisäksi ryhmässä keskitytään harjoitusmetodeihin ja annetaan vinkkejä vapaaharjoituksiin sekä kilpailuihin valmistautumiseen.

Valmentajina vakioissa Vesa Purho & Pirjo Niskala ja lattareissa Minttu Pajunen.

Kurssille osallistuvat maksavat jäsenmaksun, joka on  110,-/95,- per kausi. Alennettu hinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Kausi on kevätkaudella tammikuu - huhtikuu ja syyskaudella syyskuu - joulukuu. Ryhmätunnin kesto on 1,5h/ryhmä. Yhdellä jäsenmaksulla voi osallistua kaikkiin ryhmiin (alkeiskurssi, jatkokurssi, kilparyhmä ja vapaaharjoitukset). Erikseen pidettävät tiiviskurssit hinnoitellaan erikseen.

Ryhmän tunnit järjestetään maanantaisin klo 19.30–21.00 Merimelojien majalla. Ryhmiä ennen on vapaaharjoitukset, jonne kaikki Voltalaiset ovat tervetulleita.

Tuntijaot syyskaudella 2016 (parillisilla viikoilla vak, parittomina lat, ellei muuta ilmoiteta)

5.9 vak

12.9 lat

19.9 vak

26.9 lat

3.10 vak