Olet tässä: Tanssikurssit / Alkeiskurssi
 

Paritanssin alkeisryhmä

Opi kilpatanssin alkeet! Aloittelevien paritanssikurssilla harjoittelemme E-luokan tanssit eli vakiotansseista valssin, tangon ja quickstepin ja latinalaistansseista samban, cha-chan ja jiven.

Alkeiskurssi kestää lukuvuoden, syksystä kevääseen. Tällä tanssikurssilla ei vaadita aiempaa tanssikokemusta.

Voit tulla tunneille oman parin kanssa tai tulla paikan päälle katsomaan, josko sinulle löytyisi pari. Paritanssia saa opiskella myös yksin, eikä tanssiparin tarvitse välttämättä olla eri sukupuolta. Kursseille voit ilmoittautua etusivullamme olevasta linkistä.

Pukeudu asuun, jossa sinun on mukava liikkua ja hikoilla. Et tarvitse heti tanssikenkiä, vaan voit aloitella tossuilla tai tukevilla korollisilla kengillä. Opettajilta saat tietoa siitä, mistä saat hankittua tanssivarusteita.

Alkeiskurssilla opetellaan kilpatanssin kuuden tanssin alkeet:

- valssi
- tango
- quickstep
- samba
- cha-cha
- jive.

Alkeiskurssin taidoilla voit osallistua syys- ja kevätkauden päätteeksi järjestettävään F-katselmukseen - ja olet valmis kilpalattioille!

Valmentajina Pentti Pajunen & Marjut Franssila.

Alkeisryhmän tunnit torstaisin klo 18.00–19.30 Merimelojien majalla.

Kurssille osallistuvat maksavat jäsenmaksun, joka on 110,-/ 95,- per kausi. Alennettu hinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille. Kausi on kevätkaudella tammikuu - huhtikuu ja syyskaudella syyskuu - joulukuu. Ryhmätunnin kesto on 1,5h/ryhmä. Yhdellä jäsenmaksulla voi osallistua kaikkiin ryhmiin (alkeiskurssi, jatkokurssi, kilparyhmä ja vapaaharjoitukset). Erikseen pidettävät tiiviskurssit hinnoitellaan erikseen.

Kevätkausi alkaa aina tammikuussa loppiaisen jälkeen, päättyy huhtikuun lopussa. Syyskausi alkaa syyskuun ensimmäisenä maanantaina, päättyy ennen joulua. Keväisin järjestämme tiiviskursseja kysynnän mukaan. Tarkemmat tiedot etusivullammr.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.